Hírek
 • Megjelent a 70/2007 FVM rendelet

  70/2007. (VII. 27.) FVM rendelet a bor forgalombahozatali járulék megfizetésének, kezelésének és felhasználásának szabályairól

  A rendelet teljes szövege elolvasható itt.

 • SZÜRET 2007

  2007. augusztus 26-tól Egerbaktán is elindul a szüret. A felvásárlói ütemezésnek megfelelően, illetve az Egri Hegyközség értesítéseihez igazodva folyamatosan történik az egyes fajták szedése. A szőlől származási bizonyítványkérő lapok átvehetőek személyesen az Egri Hegyközség Irodájában, az Egerbaktai Hegyközség Irodájában a fogadóórákon, illetve Egerbaktán a Bakta Rider fagyizóban.

 • Egerbaktai falunap - 2007.szeptember 8.

  Hegyközségünk aktív részvételével idén is megrendezére kerül az Egerbaktai szüreti felvonulás és falunap. A Hegyközség önálló sátorral, díjazott borokkal, és vaddisznópörkölttel  várja a látogatókat. Mindekit szeretettel várunk !

Irányítótáblák

a a a

Hegyközségünk történetének, életének képeit, illetve számos hasznos információt tettünk közé a 24-es út mentén és Egerbakta területén elhelyezett irányítótábláinkon. Ha errefelé járnak és idejük engedi tekintsék meg ezeket. Addig is kicsínyített másukat megnézhetik itt.

Hegyközség története

Szőlőtermesztés története

Szőlőfajták

Hegyközségi rendezvények

Dűlők, ökotóp

Egerbakta története, kutatás

 
E-mail küldése:

Ellenörző kód

Kérjük írja be a fenti ellenőrző kódot!